Teamontwikkeling

colck icon  Duur: 2 daagse Opleiding
 spaarvarken Lesgeld: € 1295,- exclusief btw
 niveau  Niveau: HBO werk- en denkniveau
 voorwaarde  Voorwaarde: In bezit JTI Accreditatie

Data en Inschrijven

Vervolgopleiding Teamontwikkeling met de JTI

2 Daagse vervolgopleiding Teamontwikkeling | voor JTI Certified Practitioners

In de 2 daagse opleiding Teamontwikkeling met de JTI wordt jij op een bevlogen manier meegenomen in de dynamiek van voorkeuren in teams. Je leert hoe je zelf mensen inzichten kunt geven vanuit de verschillende voorkeuren en hoe je daarmee richting kunt geven in de teamtrajecten. Tevens word je met deze opleiding geaccrediteerd voor het werken met Team Kompas.

De meerwaarde van het gebruiken van de JTI bij persoonlijke ontwikkeling is bekend. De JTI gebruiken bij teamontwikkeling is minstens zo krachtig. Of het nou gaat om teams met het doel 'van goed naar beter' of 'van probleem naar oplossing', met de JTI als hulpmiddel ben jij in staat het proces aan te gaan en in banen te leiden. Door inzicht in verschillende voorkeuren in te zetten ontstaat er ruimte om onderling de confrontatie aan te gaan zonder het persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld als je het gaat hebben over de T-F dimensie. 

In deze opleiding leer jij de JTI te gebruiken in teams. Inhoudelijk als het gaat om bijvoorbeeld teamdynamiek, conflicthantering, temperamenten en de typologie talen. Ook gaan we in op het proces: op welke manieren kun je de JTI inzetten in een teamtraject. Waar kun je aan denken? Hoe kun je het gesprek (dat nodig is om te komen tot de uiteindelijke typecode!) integreren in het teamtraject? Welke spelvormen kun je gebruiken?

Tevens wordt jij geaccrediteerd voor het werken met Team Kompas en kun jij vervolgens gaan werken met de Team Kompas Rapportage. 

 

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers