1 Daagse Accreditatie het Team Kompas

Op 14.04.2021
Geplaatst door Remco Nijboer
Categorieën: Accreditatie Teamkompas
Gezien: 375

Werken met het TeamKompas

Het Team Kompas is een eenvoudige methodiek, die gebruikt wordt om een team efficiënter en effectiever te laten samenwerken. Je kunt stellen dat geen enkel individu compleet kan zijn, maar een team kan dit wel.
Persoonlijkheidsvoorkeuren worden in dit model omgezet in acht teamrollen. Iedere persoonlijkheidsvoorkeur vertegenwoordigd drie teamrollen die logischerwijs passen bij de individuele persoonlijkheidsvoorkeur.

Door te werken met Team-Kompas als aanvulling op het verkregen eigen inzicht op basis van je Jungiaanse Type Index, krijgt iedere deelnemer inzicht in de rollen die hij/zij van nature het makkelijkst vertegenwoordigd in het team. Sluit dit aan bij de praktijk? Hoeveel tijd besteed je aan welke rol? Wellicht is het een meerwaarde om rollen en taken te herschikken in het team om een optimaal resultaat te halen mèt energie.

Bij de methodiek hoort een werkboek welke gebruikt kan worden in dit proces.

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers