Type en Drijfveren

colck icon  Duur: 1 dag Module
 spaarvarken Lesgeld: € 595,- exclusief btw
 niveau  Niveau: HBO werk- en denkniveau
 voorwaarde  Voorwaarde: In bezit JTI Accreditatie

Data en Inschrijven

Type en Drijfveren

1 daagse specialisatie module 

Deep Motivational Drivers (DMD's) worden al enkele jaren gebruikt binnen de topsport training en coaching. Het helpt coaches en sporters aan meer vertrouwen in elkaar, vernieuwende inzichten en uiteindelijk betere resultaten. Buiten de sport geven Deep Motivational Drivers ook inzichten voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.

Bekijk HIER de data voor JTI Specialisatie module Type & Drijfveren

 

type en drijfveren2

DMD's - Statische drijfveren en Dynamische drijfveren
Ieder mens blijkt over een statische drijfveer en een dynamische drijfveer te be­schikken. De dynamische drijfveer vertelt waar iemand voor gaat, de statische drijf­veer hoe hij of zij informatie wil ontvangen of ervaren om de vonk over te laten slaan en in beweging te komen. 

De JTI typecode is de actie, de voorkeur in doen en laten. De DMD is de 'bougie' die vóór de actie komt.
Dat maakt dat de DMD 'in the lead' is als de persoon niet in actie is, bijvoorbeeld tijdens een vergadering. 

Deze specialisatie gaat over het inzicht in de DMD's en de betekenis daarvan op de persoon. DMD's kunnen enkel fysiek getest worden. Tijdens deze module zal dat door Michiel de Ruyter of Remco Nijboer gedemonstreerd worden. Je leert in deze module niet om zelf te testen; daarvoor is een jarenlange ervaring met testen nodig. Je leert wel om de kennis van DMD's toe te passen in jouw praktijk.

Heb jij na deze module behoefte om anderen te testen op DMD's dan willen wij daar graag in meewerken: Wij gaan testen, jij krijgt de uitslag en jij kunt ermee verder in jouw interventie. 

Michiel de Ruijter

Deze specialisatiemodule wordt verzorgd door Michiel de Ruijter van Talents in Life, ondersteund door Remco Nijboer. Michiel en Remco zijn beide ActionTypes geaccrediteerd. Michiel is in Nederland de licentiehouder van de DMD's.

 

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers