80 Oefeningen om Jungiaanse Typologie toe te passen in teams.

80 jti mbti oefeningenBoek: 80 Oefeningen om Jungiaanse Typologie toe te passen in teams
Auteurs: Dick Otter en Remco Nijboer

Veel trainers en coaches putten uit een gering aantal oefeningen en op de vraag vanuit het werkveld om meer oefeningen hebben Remco Nijboer en Dick Otter geantwoord met dit boek. 80 Oefeningen, 190 pagina's.

Lees meer

Inzicht in Jungiaanse Typen

boek typologie jtiBoek: Inzicht in Jungiaanse Typen
Auteur: Ringstad en Ødegård
Vertaling: Forstår | Remco Nijboer

Dit boek gaat dieper in op de betekenis van de vier dimensies en volgt Jungs gedachtegang hierbij. Alle 16 Typen worden verder uitgediept in het boek. Het boek is een goede aanvulling op de rapportage.

Lees meer

Jij maakt het verschil

jij maakt het verschil 1 555x840Boek: Jij maakt het verschil
Auteur: Dick Otter

Hoe haal je het beste uit al je leerlingen? De een praat je de oren van het hoofd, de ander is stil en teruggetrokken. De een kan zich nooit lang concentreren, de ander bijt zich vast tot de onderste steen boven is.
Zo veel leerlingen, zo veel verschillen. In dit boek maak je kennis met zestien leerlingen, gebaseerd op de typologie van Carl G. Jung. Ze hebben veel overeenkomsten, maar verschillen op wezenlijke punten sterk van elkaar.

Lees meer

Jungian Type Academy

jti logoJungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.

Inloggen / Uitloggen gebruikers