JTI Rapportage

Nadat de vragenlijst is afgenomen en er een persoonlijk feedbackgesprek heeft plaatsgevonden, ontvangt de cliënt van de JTI Certified Practitioner een uitgebreide, gestructureerde en helder geformuleerde rapportage waarin dieper ingegaan wordt op de betekenis van de voorkeuren. Door het stellen van concrete, gerichte vragen bij deze rapportage wordt de lezer geactiveerd om hieraan betekenis te geven. Dit is al een mooi proces! En dit kan ook het startpunt en versnelling zijn op verdieping.

Stacks Image 94

Boek - Inzicht in Jungiaanse Typen

Stacks Image 104

Bij de vragenlijst hoort een boek: Inzicht in Jungiaanse Typen. Dit boek gaat dieper in op de betekenis van de vier dimensies en volgt Jungs gedachtegang hierbij. Alle 16 Typen worden verder uitgediept in het boek. Het boek is een goede aanvulling op de rapportage. JTI Certified Practitioners kunnen dit boek met korting bestellen.

  OPLEIDINGEN
Jungian Type Academy

Jungian Type Academy - Accreditatieopleiding van de Jungian Type Index en voor typologieverdieping in Nederland. De JTI Accreditatie en de Specialisatie Modules zijn bedoeld voor professionals met mensgerichte beroepen. De kennis is breed toepasbaar in allerlei branches. Na het volgen van de accreditatieopleiding ben je JTI Certified Practitioner.Stacks Image 131